ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

Schatkistje.com stelt het aanbod en de informatie die in de webwinkel worden aangeboden met de grootst mogelijke zorg samen. Op basis van nieuwe informatie wordt onze website geregeld aangepast. Aan een fout in een beschrijving of onjuiste prijsvermelding kunnen geen rechten worden ontleend door de klant. Door op de bestelknop te klikken erkent de klant kennis te hebben genomen van deze algemene verkoopsvoorwaarden en deze integraal te aanvaarden. Lees deze voorwaarden dan ook zorgvuldig alvorens een bestelling te plaatsen.
De algemene verkoopsvoorwaarden zijn onderhevig aan aanpassingen. Bij het plaatsen van een order zijn de algemene verkoopsvoorwaarden van kracht die op het moment van aankoop beschikbaar waren op de webshop.
Aankopen via de webshop kunnen enkel gerealiseerd worden door klanten die wettelijk bij machte zijn om bestellingen te plaatsen en ouder zijn dan 18 jaar.
Deze algemene verkoopsvoorwaarden worden beheerst door het Nederlands recht. Elk geschil met betrekking tot deze overeenkomst of de totstandkoming ervan, behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de rechtbank te Haarlem. In het geval één of meerdere bepalingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden ongeldig of nietig verklaard zouden zijn of worden, laat dit de geldigheid van de overige bepalingen onverlet.PRIJZEN

Alle vermelde prijzen zijn in euro, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden toegevoegd tijdens de bestelprocedure.

 

CONTACT

Wilt u aub bij voorkeur voor vragen en suggesties ons contactformulier gebruiken onderaan de homepage bij 'KLANTENSERVICE' en vervolgens 'Contact'. Daarnaast zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 14.00 en 16.00 op nr. 06 51 83 66 70.

 

LEVERING

U ontvangt van ons per email een bevestiging dat wij uw bestelling in goede orde ontvangen hebben. Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Bij betaling per overboeking kan het een paar dagen duren voordat de betaling op onze rekening staat. Bij betaling met IDeal, Bancontact MisterCash of SofortBanking wordt de order direct verwerkt. Uw bestelling wordt standaard via een postNl verstuurd. Afhankelijk van het formaat van de bestelling zal deze worden behandeld als busstuk (kan in de brievenbus) of als belstuk (wordt u aangeboden of bij afwezigheid van de geadresseerde op het aangegeven afhaalpunt op te halen). Vermeld een duidelijk en correct adres voor aflevering. Schatkistje.com is niet aansprakelijk wanneer pakjes terugkeren naar afzender door het niet afhalen van een pakje of door het opgeven van een onjuist adres.

 

VERZENDKOSTEN

Een bestelling tot € 75,00 wordt verzonden tegen een bijdrage van €1,95.

Een bestelling boven de € 75,00 wordt binnen Nederland automatisch aangetekend verstuurd tegen een bijdrage van € 5,95.

Een bestelling boven de € 75,00 wordt buiten Nederland maar binnen Europa automatisch aangetekend verstuurd tegen een bijdrage van € 7,95.

Een bestelling buiten Europa wordt altijd aangetekend verstuurd a € 9,50.


Aangerekende verzendkosten van producten die besteld worden zichtbaar tijdens de bestelprocedure.


 

BETALING

De klant kan bij bestelling en voor levering betalen via het online betaalsysteem IDeal, Bancontact MisterCash, SofortBanking of middels een bankoverboeking. Gegevens worden met de grootst mogelijke zorg vertrouwelijk opgeslagen en behandeld.
Voor levering worden verzendingkosten in rekening gebracht. Zie ook rubriek “verzendingskosten”.

 

TERUGZENDEN EN ANNULEREN

De klant heeft onverminderd het recht om de bestelling te annuleren voor levering binnen 24 uur middels een e-mail.
Indien u het product wenst terug te sturen vanwege breuk, beschadiging, foutieve levering of andere redenen, is dit mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product en indien het product ongeschonden en in de oorspronkelijke staat en verpakking terugkeert. Producten die incompleet, beschadigd of gebruikt zijn komen niet in aanmerking voor ruiling of restitutie.
De kosten van terugzending blijven verschuldigd, ook bij volledige terugzending van uw bestelling. Terugbetalingen zullen plaatsvinden binnen 30 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen en dit op de betaalwijze die gehanteerd werd bij plaatsing van het order.

Voor retourneren vul a.u.b. de "retouraanvraag" in onder Klantenservice bij Retourneren.

Tel. nr. 06 51836670

 

GARANTIE

Er geldt na aankoop een garantietermijn van 6 maanden mocht uw product binnen die tijd, bij normaal gebruik, defect raken.

 

KLACHTEN

Schatkistje.com voert uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. Controleer de goederen niettemin op het moment van levering op zichtbare gebreken. Schatkistje.com dient binnen de 14 dagen na levering op de hoogte gesteld te worden van de klacht. Klachten zijn na deze periode niet meer ontvankelijk. Voor goederen die foutief zijn geleverd is dezelfde procedure van toepassing.

PRIVACY

Persoonlijke gegevens die gegenereerd worden door de online bestelling of betaling worden door Schatkistje.com vertrouwelijk behandeld. Schatkistje.com zal uw adres alleen gebruiken voor de verzending van uw bestelling en uw telefoonnummer of emailadres opvragen wanneer er iets fout is met uw bestelling. Uw persoonlijke gegevens zullen niet worden doorgegeven of verkocht aan derden. Voor het gebruik van persoonlijke gegevens voor commerciële doeleinden zal expliciet de toestemming gevraagd worden van de klant.

 

COPYRIGHT

De inhoud van deze webshop is beschermd door copyright, Trade Marks en andere vormen van intellectuele eigendom. Individuele pagina’s mogen gedownload en geprint worden in zoverre dit geen inbreuk vormt op dit copyright, op Trade Marks of welke vorm van intellectuele eigendom dan ook. Alle eigendomsrechten met betrekking tot inhoud van de webshop blijven te allen tijde in handen van Schatkistje.com. Het geheel of gedeeltelijk kopiëren, gebruiken of linken van de webshop voor publieke of commerciële doeleinden zonder de voorafgaandelijke toestemming van Schatkistje.com is niet toegelaten.